Nodig iemand uit voor je reis

Plan de reis met de mensen die meegaan. Je voegt iedereen bij naam toe, en niemand anders komt erin.

2 min lezen Bijgewerkt op 1 november 2026 iPhone iPad
1

Open Samen

Open het Overzicht van de reis en tik bovenaan op de knop met de poppetjes. Of houd de reis in je lijst ingedrukt en kies Reis delen….

De knop met de poppetjes bovenaan het Overzicht
1
Reis delen in het menu van de reis
2
1Samen2Of Reis delen…
2

Tik op Deze reis delen

Tot je dat doet, kan niemand anders de reis openen. Onderaan het scherm staat wat nooit wordt gedeeld.

Samen: Plan deze reis samen met de mensen die meegaan
1
1Deze reis delen
3

Voeg iedereen toe

Voeg iedereen toe met het e-mailadres of telefoonnummer dat ze voor iCloud gebruiken, en kies Kan bekijken of Kan bewerken. Stuur ze de link: die opent alleen voor hen en voor niemand anders.

4

Samen plannen

Zodra ze hem openen, staat de reis ook in hun Trovelo. Kaarten die iemand toevoegt, verplaatst of verwijdert, verschijnen bij iedereen.

Goed om te weten

Er is geen openbare link. Elke link opent alleen voor de mensen die je hebt toegevoegd.

Alleen wie de reis heeft gedeeld, kan mensen toevoegen of verwijderen.

Trovelo voor Mac deelt ook reizen en opent ook uitnodigingen.

Had je hier iets aan?

Lees verder

Alle onderwerpen