Kan se eller kan redigera?

Varje person du bjuder in kan se resan eller redigera den. Du kan ändra det, eller ta bort personen från resan, när du vill.

1 min läsning Uppdaterad 1 november 2026 iPhone iPad
1

Vad de betyder

Kan se: ser hela resan men kan inte ändra den. Kan redigera: lägger till, flyttar och tar bort kort, precis som du.

Personerna i en resa, högst upp i Tillsammans
1
1Personerna i resan
2

Ändra när du vill

Öppna Tillsammans och tryck på Kan se eller Kan redigera bredvid en persons namn för att byta. Ta bort tar bort personen från resan.

3

Lämna eller sluta dela

Sluta dela avslutar delningen för alla: de behåller kopian de har, men får inte längre dina ändringar. En gäst kan Lämna resan, och korten gästen lade till finns kvar för de andra.

Bra att veta

I en resa du bara kan se visas gruppens utgifter utan sina knappar.

Hjälpte det här?

Läs vidare

Se alla ämnen