Bjud in någon till din resa

Planera resan med dem som följer med. Du lägger till var och en med namn, och ingen annan kommer in.

2 min läsning Uppdaterad 1 november 2026 iPhone iPad
1

Öppna Tillsammans

Öppna resans Översikt och tryck på personknappen högst upp. Eller håll fingret på resan i listan och välj Dela resa ….

Personknappen högst upp i Översikt
1
Dela resa i resans meny
2
1Tillsammans2Eller Dela resa …
2

Tryck på Dela den här resan

Tills du gör det kan ingen annan öppna resan. Längst ned i arket står det som aldrig delas.

Tillsammans: Planera resan tillsammans med dem som följer med
1
1Dela den här resan
3

Lägg till varje person

Lägg till varje person med den e-postadress eller det telefonnummer som personen använder för iCloud, och välj Kan se eller Kan redigera. Skicka länken: den öppnas för just den personen och ingen annan.

4

Planera tillsammans

När de öppnar den finns resan i deras Trovelo också. Kort som någon lägger till, flyttar eller tar bort syns för alla.

Bra att veta

Det finns ingen offentlig länk. Varje länk öppnas bara för de personer du har lagt till.

Bara den som delade resan kan lägga till eller ta bort personer.

Trovelo för Mac delar också resor och öppnar inbjudningar.

Hjälpte det här?

Läs vidare

Se alla ämnen